zaterdag 8 juli jazz concert

Kort na de langste dag gaan we – net als vorig jaar – een sfeervol jazzconcert organiseren achter het hoofdhuis van Berbice. Toen gooiden de restanten van corona nog roet in het eten, nu gaat dat niet gebeuren!

Was het vorig jaar een kwartet, nu wordt het een kwintet voor nog meer kijk- en luisterplezier! We hebben een mooie band weten te contracteren, die begin dit jaar al bij PJPJ Voorschoten hun talenten hebben getoond. Het zijn de Royal Croquettes die op Berbice de sterren van de hemel komen spelen.

The Royal Croquettes is een swingband die in 2019 werd opgericht aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en gespecialiseerd is in traditionele jazz-en swingmuziek. De band houdt ervan te spelen in de stijl van de grote legenden, zoals Louis Amstrong of Duke Ellington. De band streeft ernaar de muziek een moderne wending te geven met behoud van de essentie van het pre-bepop-tijdperk.

Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via info@vriendenvanberbice.nl. De prijs is slechts € 20,00 per persoon inclusief een pauzedrankje. Vrienden hebben natuurlijk voorrang. U krijgt – zolang er plaats is – een bevestigingsmail van ons en informatie hoe te betalen.