8 juli: Old-fashioned swinging JAZZ zomerconcert in de openlucht

Jazz op het plein van buitenplaats Berbice

Kort na de langste dag vindt – net als vorig jaar – een sfeervol jazzconcert plaats op het plein achter het hoofdhuis van Berbice. We rekenen op mooi weer, zoals op bijgaande sfeerfoto van het concert in september 2022. Was het vorig jaar een kwartet, dit keer wordt het een kwintet voor nog meer kijk- en luisterplezier!

We hebben een mooie band weten te contracteren, die begin dit jaar al bij PJPJ Voorschoten hun talenten hebben getoond. Het zijn de Royal Croquettes die op Berbice de sterren van de hemel komen spelen.

De stijl van Armstrong en Ellington

The Royal Croquettes is een swingband die in 2019 werd opgericht aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en gespecialiseerd is in traditionele jazz-en swingmuziek. De band houdt ervan te spelen in de stijl van de grote legenden, zoals Louis Amstrong of Duke Ellington. De band streeft ernaar de muziek een moderne wending te geven met behoud van de essentie van het pre-bepop-tijdperk.

De bandleden zijn: Luca Warner, zang – Simon Gelsdorf, piano – Huub Oomens, gitaar – Thor Eide Johansen, contrabas – Nikos Katrakoulis, drums. Voor een voorproefje kijk en luister op www.royalcroquettes.com.

Reserveren

Het concert begint om 20:00 uur, ontvangst vanaf 19:30 uur op de Leidseweg 221 in Voorschoten (geen parkeergelegenheid). Kaarten zijn te bestellen via info@vriendenvanberbice.nl. De prijs is slechts € 20,00 per persoon inclusief een pauzedrankje. Als u er graag bij wilt zijn, meld u dan zo snel mogelijk aan via info@vriendenvanberbice.nl. U krijgt – zolang er plaats is – een bevestigingsmail van ons en informatie hoe te betalen.